Tijdens het werk goed achter je bureau zitten en met je andere hand je muis kunnen gebruiken is eenvoudig te leren. De techniek is echter ook uitstekend van toepassing voor (o.a.) tandartsen, schilders & stukadoors die aan willen leren de andere arm te gebruiken. Er is slechts één belangrijke voorwaarde: wil je het echt!?

Stel jezelf voor dat je in plaats van de gemiddelde 6 uur, slechts 4 uur per dag met je rechterhand je muis hoeft te gebruiken. En daarmee dus ook je overbelaste hand, arm en schouder 2 uur per dag rust kunt geven. Daar komt nog eens bij dat je veel beter achter je bureau kunt zitten. Dat laatste gaat dan niet over de afstellingen van je stoel of bureau, maar je eigen houding. Dit alles draait om een bepaalde mindset, en niet om technische aspecten, en dat is veel makkelijker te leren dan je wellicht denkt.


Wat gaan we doen?

• In een één op één gesprek van een half uur bekijken we je motivatie en kijken we waar je tijdens het werk regelmatig tegenaan loopt
• Ik leg je in Jip en Janneke taal de grondbeginselen van de mindset uit
• Ik maak een kort verslag met kernwoorden welke je binnen een paar dagen ontvangt
• We stellen gezamenlijk een begindatum vast
• Tot slot geef ik je twee persoonlijke praktijkervaringen DAT HET WERKT
• In de drie weken daaropvolgend hebben we kort telefonisch contact (indien nodig kan dit ook langer zijn), om te bespreken waar je tegenaan loopt.

Mijn taak is en zal zijn: jou uitdagen en motiveren. En bovendien geldt: Niet goed, geld terug! Ik wil alleen maar tevreden klanten.

Tarieven:
Afhankelijk van het aantal personen maken wij een offerte voor je op maat. De tarieven variëren tussen de € 75,00 en € 105,00 per uur (twee medewerkers). Dit is exclusief 21% btw, en exclusief € 0,75 kilometervergoeding.

Inhoudelijk kan ik niet ingaan op mijn werkwijze. Mijn methode heb ik in de afgelopen 10 jaar zelfstandig ontwikkeld, en is gebaseerd op circa 50.000 massages die ik bij zo’n 60 bedrijven heb gegeven. Deze kennis wil ik delen met mijn klanten, niet aan derden. Er geldt dan ook een (hypothetisch) patent op deze unieke methode.