Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende stoelmassage bij jou op kantoor. Voel je vrij om je vragen te stellen. Maak hierbij gebruik van het contactformulier,  bel 0622090999 of stuur een email naar jpwitteman@gmail.com en/of info@dezonmassage.nl

Wat gebeurt er tijdens een Shiatsu -Stoelmassage?

Met behulp van duimen, vingers en handpalmen oefent de masseur druk uit op specifieke drukpunten om diverse lichamelijke functies te stimuleren en blokkades in het lichaam te verhelpen. Het doel is de energie weer vrij door het lichaam te laten stromen  en het lichaam zich weer kan herstellen. Indien nodig zal de masseur ook bepaalde gewrichten mobiliseren en strekken. Een Shiatsu stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens de massage leun je voorover in een comfortabele stoel, speciaal ontwikkeld voor het geven van stoelmassages.

Deelname is heel laagdrempelig en geschikt voor bijna iedereen. De voordelen zijn groot:  de tijdsinvestering is minimaal en een Shiatsu stoelmassage geeft gegarandeerd nieuwe energie, ontspanning en rust!

Tag: tarieven