Neem vrijblijvend contact op

Wellicht heb je intussen vragen gekregen wat bedrijfsmassages voor jou zou kunnen betekenen of wil je een offerte opvragen. Via onderstaand formulier kun je je vragen stellen. Geef gerust aan of je belangstelling hebt voor een vrijblijvende stoelmassage bij jou op kantoor. Voel je vrij om je vragen te stellen.

Wil je een afspraak maken voor een particuliere massage in de massagepraktijk van de Zon? Maak dan gebruik van het contactformulier. Geef hierin enkele tijdstippen aan waarop je teruggebeld wilt worden, dan neem ik contact met je op.

Onze visie

Gezondheid, openheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Elke keer weer is het voor ons een uitdaging een massage tot een succes te maken. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Ben je een masseur en geïnteresseerd in ons bedrijf?

Ben je gediplomeerd, heb je minimaal vijf jaar ervaring, bezit je exceptionele kwaliteiten en ben je woonachtig in de randstad? Wellicht kun je ons team versterken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of download het masseurs profiel achter het tabblad masseurs portaal en stuur deze op.

06 22 09 09 99

Van Dijkstraat 14
2405 XE Alphen aan den Rijn


jpwitteman@gmail.com

Massagepraktijk de Zon is slechts op 2 minuten loopafstand van het NS Station. In het centrum is het betaald parkeren, een bezoekerspas (parkeerkaart) is voor je aanwezig.

Kamer van Koophandel: 27334358
BTW nummer: 11.70.11.034-B01
CZ zorgverleningsnummer: 033232

    cz-zorgverzekering-2015-300x275-1

    de Zon Massage is aangesloten bij Nederlandse Genootschap voor Sportmassage (NGS) en is geregistreerd bij CZ Zorg.