Bij de Zon massage is het mogelijk een massage aan huis te reserveren.

Een persoonlijke massage op een massagetafel (met warme olie) heeft een minimale duur van 60 minuten. In dit tijdsbestek worden de schouders, nek, rug, heupen, achterzijde benen, voeten, voorzijde benen, armen, handen, hoofd en hals onder handen genomen. Je dient voor de massage ruimschoots de tijd te nemen (dagdeel) en er voor te zorgen dat je na de massage enkele uren voor je zelf hebt.  Voorafgaand aan de eerste afspraak zal er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaatsvinden. In dit kennismakingsgesprek kan tevens worden gekeken of het klikt, een niet geheel onbelangrijk aspect voor een optimale samenwerking. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Neem voor een uitgebreide toelichting of voor het maken van een kennismakingsgesprek gerust contact met mij op.

Waar je zelf voor dient te zorgen

Een schone en opgeruimde ruimte (huis- kamer) van minimaal vier bij vijf meter
Deze ruimte ruimschoots van te voren voorverwarmd met een temperatuur van circa 23 C
Maak indien mogelijk de kamer op persoonlijke wijze sfeervol
Een badjas en gelieve geen sieraden te dragen
Je dient telefoon(s) en deurbel uit te zetten
Een parkeerplaats en/of parkeerkaart
Andere benodigdheden (e.e.a. in overleg);
Indien mogelijk een muziek installatie waar een iPod of MP3 speler op aan te sluiten is.

Benodigdheden waar ik zorg voor zal dragen

Een badlaken; twee middelgrote handdoeken; drie kleine handdoeken; verschillende massage oliën; diversen geuren; achtergrondmuziek en een draagbare massagetafel.

Tarieven Privé massages

De tarieven van de privé massages zijn afhankelijk van de duur en het aantal massages. Het tarief van een 60 minuten durende tafelmassage bedraagt € 75,00 (twee massages € 135,00 & drie massages € 195,00). Bovengenoemde bedragen zijn inclusief 21% btw en exclusief € 0,75 (per km) reiskosten.