Particuliere massages bij Massagepraktijk de Zon

Massagepraktijk de Zon is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Indien je op zoek bent naar een vrouwelijke collega of naar een goede massagepraktijk bij jou in de buurt adviseer ik je graag. Neem gerust contact met ons op. Achter het tabblad tarieven kun je de mogelijkheden en kosten terugvinden, achter het tabblad privé massages de mogelijkheden voor een massage aan huis.

Intuitieve 0ntspanningsmassage

Bij deze (veelal stevige) massage wordt gebruik gemaakt van warme massage olie en wordt de massage ondergaan op een massagetafel. De massage is rustgevend en stress verlagend. De massage technieken zijn vriendelijk en zacht. Bij ontspanningsmassages wordt er gebruik van de volgende technieken: Klassieke massage (sportmassage); Shiatsu drukpuntmassages (Masunaga en/of Namakoshi); Esalen massage (Californische massage); Trager massage; Triggerpoint massage en hotstone massage.

Rug- nek schouder massage

Deze massagevorm is klacht gericht focust zich alleen op het bovenlijf. De massage bestaat veelal uit Shiatsu drukpunt massage, Triggerpoint en klassieke sport massage. Je kunt bij deze massagevorm eventueel je kleding aanhouden.

Shiatsu massage

De Shiatsu massages kunt u ondergaan op een massagestoel of op een massagetafel. De techniek is veelal stevig maar voelt toch zeer aangenaam. Je kunt bij deze massagevorm je kleding aanhouden.

Lomi Lomi massage

Tijdens deze massage wordt je met de onderarmen ritmisch gemasseerd. Contact en verbinding staan centraal tijdens deze massage.
Meer info kun je vinden achter het tabblad: Lomi Lomi massage 

(Intuitieve) Deep Tissue massage

Deze massage vorm wordt intuïtief gegeven en worden er allerlei massage technieken door elkaar gebruikt. Alle aandachtspunten, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van je lijf, van je voeten tot aan de kruin, wordt onder handen genomen. Een Deep Tissue massage is intens, stevig en zeer compleet en geeft ontspanning op een diep niveau. Kortom; een massage op maat.
Meer info kun je vinden achter het tabblad: Deep Tissue massage

Hotstone massage

Op diversen plaatsen op je lijf worden warme stenen neergelegd en wordt er met de warme stenen gemasseerd. Een heerlijke massagevorm voor in de koude wintermaanden. Een hotstone massage heeft een diepe en helende werking. Het effect van de stenen zorgt voor een diepe ontspanning, maar ook dat bloed- en lymfestromen beter kunnen circuleren.

Tags: tarieven & privé massages

Massagepraktijk de Zon

Massagepraktijk de Zon is slechts op 2 minuten loopafstand van het NS station.
In het centrum is het betaald parkeren, een bezoekerspas (parkeerkaart) is voor je aanwezig.